Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

We run a small and cozy kindergarten at Utinkatu in Kouvola. There is place for 22 children between 3 and 6 years old. We teach the children in Finnish, but include every day knowledge about the American culture and language in our teaching.

If you are interested in sending your child to our day care, please contact our kindergarten either by phone 040-730 4197 or by e-mail paivakoti(at)kouvolansay.net

You can find the application for our day care on the page www.kouvola.fi/varhaiskasvatus or to get it directly from our kindergarten. 

 

Päiväkoti Smile

Päiväkotimme on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen hoitopaikka.Tunnelma on turvallisen kodikas. Päiväkoti on 3-6 -vuotiaille lapsille, harkinnan mukaan lapsi voi aloittaa jo aiemmin. Päiväkoti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7.15 - 17.00, toimimme tarvittaessa joustavasti. Osa paikoista voidaan täyttää 20h/viikko tai 35h/viikko.

Osoitteemme on Utinkatu 43, 45200 Kouvola ja puhelinnumeromme on 040-730 4197

Sähköpostiosoitteemme on paivakoti(at)kouvolansay.net

Toimintamme perustuu perinteiseen lastentarhapedagogiikkaan, joskin muoto on uusi. Aamulla esittelemme lapsille tarjolla olevat toimintapisteet ja lapsi saa itse valita, mihin toimintaan hän osallistuu. Toisinaan toimimme koko ryhmänä. Päiväkodissamme on myös esiopetusta.

Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen kielen oppimiseen. Musiikkia ja laulua käytämme myös runsaasti.

Varhaiskasvatuksessa panostamme toimiviin kaverisuhteisiin, hyviin tapoihin ja käyttäytymiseen, toinen toisemme huomioonottamiseen, myönteiseen, sallivaan ja rauhalliseen ilmapiiriin. Se luo hyvät puitteet antoisalle leikille, oppimisen ilolle, yhdessä toimimiselle ja ystävyydelle - lapsen arvokkaalle arjelle!

Päiväkotiin haetaan Kouvolan kaupungin lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.kouvola.fi/varhaiskasvatus. Lomakkeita saa myös päiväkodilta. Hakemuksia voi jättää päiväkotiimme jatkuvasti. Laitamme hakemukset jonoon, jos vapaita paikkoja ei ole tai lapsi on alle 3-vuotias.

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme!

Päivähoitomaksu:

Päiväkodilla on palvelusetelisopimus Kouvolan kaupungin kanssa. Palveluseteliä haetaan Kouvolan kaupungilta.

Perhe maksaa päivähoidosta tulojensa mukaisen, valtakunnallisesti määritellyn kuukausimaksun ja lisäksi pienen lisämaksun/lapsi: kokopäivähoidosta 10€, 12 päivän kokopäivähoidosta/kk 53€ ja 20h/viikko hoidosta 20€ kuukaudessa.

1.8.2016 määritelty 3-5 -vuotiaan kokopäivämaksu on minimissään 0€ +10€ lisämaksu, maksimissaan 290€ + 10€ lisämaksu. Sisaruksista vanhempi saa sisarusalennuksen.

Tarkemmat tiedot päivähoitomaksun määräytymisestä, palvelusetelistä ja asiakasmaksuperusteemme löytyvät Kouvolan kaupungin nettisivuilta: www.kouvola.fi (lapsiperheille/varhaiskasvatus), tai soita Smile päiväkodille ja kysy lisätietoja p. 040-7304197. Päiväkotiin saa tulla myös tutustumaan, tervetuloa!